Kokemukseni.com

Lue tai jätä aitoja kokemuksia palveluista & tuotteista.

Kapselikeitin

Kapselikeittimellä tarkoitetaan esimerkiksi Dolcea Gustoa ja Paulig Cupsolo -kapselikeitintä, jonka myyntipuheeseen kuuluu väittämä: tarjoaa uuden, helpon ja nopean tavan nauttia aina yhtä laadukkaita kuumia juomia kotona. Tuttujen suomalaisten suosikkikahvien sekä intensiivisten espressojen lisäksi sillä syntyy helposti myös teetä, kaakaota ja muita herkullisia juomia. Paulig Cupsolo on loistava vaihtoehto, kun haluat vain kupillisen kahvia tai jos perheenjäsenillä on omat makumieltymyksensä. Vastaavasti NESCAFÉ Dolce Gusto -verkkokaupassa myytävänä olevia kahvikoneita ja kahvikapseleita, esitellään näin:

NESCAFÉ Dolce Gusto on ylivertainen keitin kahvin ja muiden juomien valmistukseen. Se toimii 15 barin paineella taaten täydellisen kupillisen joka kerta. Juomat valmistuvat siististi ja nopeasti. Italialainen laitevalmistaja DELONGHI antaa keittimille kahden vuoden takuun. Näyttävästi muotoillut keittimet istuvat kaiken kokoisiin ja tyylisiin keittiöihin.

  1. kirjoitti negatiivisen kokemuksen 18.10.2019 klo 20.00:

    Dolce Gustossa kaikki muut maut ovat mauttomia paitsi kaakao ja espresso.

    Tämä arvostelu on…

    4 henkilöä pitää tätä arvostelua hyvänä. Yhteensä 6 arvostelua.

     # 

Lähetä uusi arvostelu

Lähetäthän vain sellaisen arvostelun, joka liittyy aiheeseen Kokemuksia kapselikeittimistä. Arvostelun pituus voi olla enintään 250 merkkiä, joten käytä ne harkiten.

Asiattomat arvostelut voidaan poistaa ilman ennakkovaroitusta.