Kokemukseni.com

Lue tai jätä aitoja kokemuksia palveluista & tuotteista.

Apple-tuotteet

Applen tuotteilla tarkoitetaan niin uusia kuin vanhojakin iPhoneja, iPadeja ja muita i-alkuisia laitteita, kuten iPhone 5s:ää. Sitä on takavuosina myyty esimerkiksi tällaisella tekstillä:

iPhone 5s on näkemyksellisen suunnittelutyön tulos. Pikkutarkkaan harkittu. Täsmällisesti viimeistelty. Se ei pelkästään näytä, millainen teknologia on mahdollista, vaan se näyttää, millainen teknologia on hyödyllistä. Se ei kerro, mitä on tulossa seuraavaksi. Vaan mitä pitäisi tulla seuraavaksi. iPhone 5 asetti riman korkealle pakaten huikeat määrät teknologiaa erittäin ohueen, kevyeen muotoon. iPhone 5s ylittää aikaisemmat saavutukset muun muassa Touch ID -sormenjälkitunnistimen myötä. A7-siru, jossa on 64‑bittinen arkkitehtuuri. Entistäkin vaikuttavampi iSight-kamera. Ja huippunopea langaton 4G LTE -verkko. iPhone 5s on maailman ensimmäinen 64‑bittinen älypuhelin. iOS 7 suunniteltiin sitä ajatellen ja rakennettiin nimenomaan 64‑bittisen arkkitehtuurin varaan. Tämä tekee iOS 7:stä aivan yhtä edistyksellisen kuin isännästään iPhonesta.

 1. kirjoitti neutraalin kokemuksen 18.10.2019 klo 20.07:

  MacBookin näppäimistö lienee tämän firman huonoimpia design-ratkaisuja vuosikausiin.

  Tämä arvostelu on…

  3 henkilöä pitää tätä arvostelua hyvänä. Yhteensä 3 arvostelua.

   # 

 2. kirjoitti neutraalin kokemuksen 18.10.2019 klo 19.58:

  Ihan liikaa i-kirjaimella alkavia tuotteita! :-D

  Tämä arvostelu on…

  3 henkilöä pitää tätä arvostelua hyvänä. Yhteensä 6 arvostelua.

   # 

Lähetä uusi arvostelu

Lähetäthän vain sellaisen arvostelun, joka liittyy aiheeseen Kokemuksia Applen tuotteista. Arvostelun pituus voi olla enintään 250 merkkiä, joten käytä ne harkiten.

Asiattomat arvostelut voidaan poistaa ilman ennakkovaroitusta.